středa 8. července 2015

Začátek mého blogu

ahoj tak jsem tu moje přezdívka je Remy a tenhle blog jsem si založila z jediného důvodu. Vždy jsem chtěla začít natáčet na YouTube a být vlogerka, ale neměla a nemám na to odvahu. Raději se zkovávám za mými psanými slovy. Měla jsem už pár blogů a jeden mám stále, ale jeho zaměření mi nestačí. Chci se vyjadřovat o věcech, které se mi na blog nevejdou a proto mám tento- Pochybuji, že mi vydrží dlouho, ale za pokus to stojí nebo ne?

Neočekávejte však, že tento blog bude o nějakém tom makeupu nebo o něčem takovém. Najdete zde pouze moje bláboly, žvásty, naděje a sny. Zní to uhozeně, ale taková já bohužel jsem. A nejspíš se to už nikdy nezmění.

Pokud nějaký článek, který zde napíši bude sedět i na můj druhý blog tak se nejspíš objeví i tam, ale komu to bude vadit. mě rozhodně ne.

Jak si tak přečítám co jsem již napsala připadám si jako naprostý pesimista což já nejsem. Zatím jsem nenapsala ani jednoho mého obvyklého smajlíka čemuž se sama divím.

Asi začnu úplně na začátek takovým tím klasickým představením s ním snad nic nezkazím->->

A co takhle rovnou 20 faktů o mě :D ( a první smajlík je tu)

1. moje pravé jméno je Hana
2. jsem otaku
3. jsem geek
4. jsem nerd
5. miluju sladké
6. ráda něco vyrábím
7. na základní škole jsem nikdy neměla na vysvědčení trojku (zní to jako vytahování, ale když jsem se těch 9 let tak snažila tak si to projednou můžu dovolit)
8. nesnáším slimáky
9. moje nejoblíbenější zvíře je lama :3
10. strašně ráda kreslím
11. mám ráda fantasy a sci-fi
12. závodně jsem cvičila aerobic a step aerobic
13. momentálně hraji házenou
14. mým snem je být chirurg
15. baví mě předstírat, že jsem vloger -_-"
16. hodně hraji RPG hry můžu při nich zapomenout na normální svět
17. nejraději hraji s lidmi, které jsem nikdy nepotkala
18. moje nejoblíbenější hračka je plyšák jménem Fíďa
19. ráda píšu povídky
20. chtěla bych začít s cospayem, ale bojím se to říct kamarádům :D

Tak to je vše. Dalo mi elkem práci napsat 20 věcí o mě, ale nějak se mit o podařilo sesmolit. Doufám, že se aspoň trochu líbilo a zatím...

HOY!!!



3 komentáře:

  1. Velmi krásný článek. Trochu se mi z layoutu točí hlava, ale to nevadí. Nebudu upozorňovat na gramatické chyby. Sayounara, otaku desu demo, watashi mo otaku deshita.

    OdpovědětVymazat
  2. Těší mě poznat dalšího otaku a děkuji za komentář :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak s natáčením to mám stejné jen já mám blogy dva :D takže se snažím psát články na oba. A jinak s cosplayem držím palce Nagi :)

    OdpovědětVymazat